21
Setembre
18:00 h
CosmoCaixa Barcelona

David Johnson:
Aprenentatge Cooperatiu

Més de 180 membres de la comunitat educativa van tenir l’oportunitat de debatre i establir un diàleg sobre l’Aprenentatge Cooperatiu.

DAVID
JOHNSON

Professor de Psicologia Educativa a la Universitat de Minnesota i codirector del Centre d’Aprenentatge Cooperatiu dedicat a la recerca i pràctica d’aquesta metodologia d’aprenentatge. La seva llarga trajectòria l’ha convertit en un expert de referència dins del món educatiu.

Entre les seves contribucions més destacades hi ha la publicació de l’article acadèmic “Cooperative Learning Methods: A Meta-Analysis”, que recull els resultats de 164 estudis científics que avaluen l’impacte de l’aprenentatge cooperatiu sobre l’aprenentatge de l’alumnat.

Accedeix a la conferència completa

Vols saber més coses sobre l’aprenentatge cooperatiu? David Johnson ens ha explicat com el podem aplicar de manera adequada i eficaç, tot fent èmfasi en els avantatges comparatius d’aquesta metodologia en comparació amb d’altres de més tradicionals. De la mateixa manera, a partir de l’evidència i de testimonis, es posa de manifest l’impacte positiu de l’AC sobre l’adquisició de coneixement, habilitats i competències per part de l’alumnat.

Més vídeos sobre aquesta temàtica

  • Conferència completa de David Johnson