03
Maig
18:00 h
CosmoCaixa Barcelona

Beatriz Pont:
El lideratge dels equips directius

La reconeguda especialista en lideratge a les escoles debat sobre la relació entre la millora educativa i un lideratge escolar exitós.

BEATRIZ
PONT

Beatriz Pont forma part de l’equip d’investigadors i analistes de l’Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmics (OCDE) des del 1999, on ha participat en nombroses publicacions sobre la millora educativa dins de la secretaria d’educació.

La reconeguda especialista en lideratge escolar ha publicat nombrosos informes i recerques sobre la temàtica, com Lideratge escolar: inversió clau per a la millora educativa (2016), que explora de manera detallada la relació entre el lideratge escolar i la millora educativa.

El lideratge dels equips directius

Tot i no estar en contacte directe i regular amb els estudiants a les aules, els equips directius tenen influència directa sobre moltes variables determinants en la qualitat de l’aprenentatge i la motivació de l’alumnat per aprendre.

En aquesta nova edició del cicle de conferències (R)evolució educativa hem debatit sobre el lideratge a les escoles amb especialistes que anunciarem molt aviat. Estigues atent/a a les noves publicacions. Accedeix a a la conferència completa.

Conferència completa

Conferència completa de Beatriz Pont

Més vídeos sobre aquesta temàtica

  • Lideratge dels equips directius