04
Juliol
10:00 h
CosmoCaixa Barcelona

Robert Slavin y Nancy Madden:
La transformació educativa basada en l’evidència

La transformació educativa basada en l’evidència es defineix com la pràctica de prendre decisions a partir dels resultats de recerques i avaluacions rigoroses.

ROBERT SLAVIN Y
NANCY MADDEN

Robert Slavin és professor, investigador i actual director del Centre de recerca i reforma en l’educació de la John Hopkins University. És, a més, professor associat de la Universitat de York i membre del comitè directiu de la Success for All Foundation. Slavin és autor o coautor de més de 300 articles acadèmics i capítols de llibres sobre temes que van des de l’aprenentatge cooperatiu i la reforma escolar integral fins a la integració de la reforma basada en l’evidència.

Nancy Madden és professora al Centre de recerca i reforma en l’educació de la John Hopkins University i presidenta de la Success for All Foundation. La seva llarga experiència i els resultats com a investigadora constitueixen la base de tots els recursos i les iniciatives que es duen a terme des de la Success for All Foundation.

La transformació educativa basada en l’evidència

En aquesta conferència hem parlat d’avaluació i evidències educatives a càrrec de Robert Slavin i Nancy Madden, destacats educadors i investigadors experts en la transformació educativa basada en l’evidència, que es defineix com la pràctica de prendre decisions a partir dels resultats de recerques i avaluacions rigoroses. Això pot semblar obvi, però la realitat de l’àmbit educatiu és que moltes vegades s’adopten determinades metodologies i eines per moda, o es mantenen determinades pràctiques ineficaces i costoses per la complexitat de canviar el model d’escola i la pràctica docent.

Conferència completa

Conferència completa Slavin & Madden

Més vídeos sobre aquesta temàtica

  • Entrevista Robert Slavin & Nancy Madden