12
Març
18:00 h
CaixaForum Madrid

Louise Stoll:
Lideratge per a l'aprenentatge

Coneixes el nou programa formatiu per a docents i equips directius? Veuen a descobrir-ho.

LOUISE
STOLL

Louise Stoll és catedràtica d'educació i professora en el Centre de Lideratge per a l’Aprenentatge a l’Institut d’Educació de la University College London. La seva activitat docent i d’investigació se centra en la interacció entre escoles i institucions i sistemes locals i nacionals amb especial èmfasi en el desenvolupament de comunitats d’aprenentatge i el desenvolupament del lideratge escolar.

Stoll és una autora reconeguda i part de l’equip d’experts associats a l’OCDE que investiga la relació entre lideratge escolar i millora educativa. Entre les seves moltes publicacions destaquen els llibres Professional Learning Communities, Changing Our Schools i The Toolkit : Improving School Leadership for the OECD.

Sobre la conferència

Educadors, investigadors i altres membres de la comunitat educativa han reconegut la importància del lideratge escolar per a la transformació educativa. El lideratge escolar es compon de totes aquelles accions que fomenten i faciliten una cultura i unes condicions propícies per millorar la qualitat de l’ensenyament i l’aprenentatge.

En aquesta nova edició del cicle de conferències (R)evolució educativa presentarem el nou programa Lideratge per a l’aprenentatge, l’objectiu del qual és la millora de la capacitació de la direcció dels centres i la promoció del lideratge per a l’aprenentatge als centres educatius per mitjà del desenvolupament professional dels líders escolars.